Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (10)

Hoe verloopt een fotoreportage?

U kunt telefonisch of via e-mail contact opnemen om een afspraak te maken voor een fotoreportage. Om veel beschikbaar te zijn voor reportages,werk ik ook in de avond,en in de weekenden

Hoe lang duurt een fotoreportage?

Een reportage duurt gemiddeld 35 minuten bij alleen zwangerschapsfoto’s zonder kinderen erbij kunnen we al in een half uur klaar zijn, bij een reportage met veel kleine kinderen kan het ook anderhalf uurzijn.

Wat is het kleding advies?

Lichte kleuren komen mooi over op de witte achtergrond maar ook kunt u kiezen voor hele felle kleurtjes, neem desnoods een extra setje kleding mee. Donkere kleuren komen door het contrast wat hard over op de witte achtergrond.

Mogen de ouders ook op de foto?

Uiteraard mag dit, let er dan wel op dat jullie de kleding een beetje qua kleur op elkaar aanpassen, dit staat het leukste.

Hoeveel mensen kunnen er op de foto?

Door de beperkte ruimte in mijn studio, kan ik maximaal twee gezinnen op de foto zetten. Grote groepen kan ik dus niet plaatsen, maximaal 7 a 8 volwassenen. Verder krijg ik nog wel eens de vraag alle kleinkinderen op de foto te zetten. Ook hieraan zit een limiet. Mijn maximum is 8 kinderen.

Wat als mijn kind plotseling ziek is?

Geen probleem, dan verzetten we de reportage.

Moet ik gelijk betalen?

U betaalt op de dag van de reportage de studiokosten Het bedrag word bepaald aan het aantal afgenomen foto’s.

Wanneer zijn de foto’s klaar?

Nadat u de foto’s heeft besteld zijn de foto’s binnen 10 werkdagen klaar. Als u een canvas foto heeft besteld,kan dit iets langer duren.

Kan ik ook later nog foto’s nabestellen?

Ja, dat is mogelijk. De foto’s worden altijd bewaard,en u kunt altijd nabestellen.

Is het mogelijk de bestanden te kopen?

Ja, u kunt de foto’s kopen op cd-rom a €30 per bestand , u ontvangt dan het originele digitale bewerkte bestand, en u bent vrij ermee te doen wat u wilt.