Newborn fotografie

Newborn reportage

Zo lief, zo teder, tijd voor een mooie reportage van jullie nieuwe aanwinst.  De eerste dagen zijn zo bijzonder, emotioneel en vooral druk. Met een mooie new born reportage, leg je jullie mooiste bezit vast, en zijn de eerste dagen niet alleen in gedachte maar is het ook een tastbare herinnering.

Waarom?
Een pasgeboren baby is zo mooi, klein, kwetsbaar en zacht. De eerste dagen zijn heel bijzonder, om nooit te vergeten. Het fotograferen van zo een klein mensje voelt als een groot wonder. Voor de ouders is dit een drukke periode, die je nooit zal vergeten, en met deze foto’s blijft de herinnering groot.

Wanneer?
Neem vroegtijdig contact op als je zo een mooie shoot wilt van jullie wondertje, op deze manier kunnen we teleurstellingen voorkomen. Zodra je bevallen bent kunnen we de datum exact plannen. Bijkomen is erg belangrijk na een bevalling, daarom spreek ik graag af na de vierde dag. De mooiste fotos maak ik tussen de 4-10 dagen, de kleine slaapt dan nog veel, er is niks mooiers!

Waar?
In de studio, of thuis.

Studio: met flitslicht, en vooral grote mogelijkheden om de rest van het gezin ook mooi op de foto te zetten.

Thuis: Niets is fijner dan lekker thuis de blijven met de kleine. Daarom kom ik naar jullie toe, en zoek een mooi plekje in huis, dit kan beneden zijn maar ook in de slaapkamer. Het is belangrijk veel daglicht te hebben.De ruimte moet lekekr warm zijn, zodat de kleine lekker verder kan slapen. Ik doe alles rustig aan, dus genoeg tijd om te voeden en te knuffelen. Soms vraag ik hulp van ouders of verloskundige, om het soepel te laten verlopen.

 

Afspraak maken voor een fotoshoot?

jessica-vd-pouwkraan
Contact opnemen
Fotoshoot prijzen
of bel : 06 – 2786 5893